Periodic, NoGravity Explorer organizează în weekend un atelier de orientare urbană care constă în inițierea în utilizarea diferitelor hărți urbane și a instrumentelor de navigație, cunoașterea unor obiective turistice bucureștene plecând de la indicii surpriză, precum și familiarizarea participanților cu mijloacele de transport în comun.

La finalul acestui curs copiii vor știi cum să își planifice deplasări optime cu metroul, cum să se orienteze în oraș folosind atât hărțile digitale, cât și cele fizice ale mijloacelor de transport în comun, să interacționeze adecvat cu trecătorii, să lucreze în echipă și să rezolve diferite provocări contra timp. Nu în ultimul rând, acest atelier îi va ajuta să-și depășească limitele și le va crește încrederea în sine, implicit gradul de independență față de adulți.

Atelierul de orientare urbană se poate organiza și la cerere, pentru grupuri de minim 6 copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să ne sunați la numărul 0720 328 888 sau ne scrieți la adresa de email: contact@nogravity.ro